16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Aziz öğretmen kalbine yenildi

AZİZ ÖĞRETMEN KALBİNE YENİLDİ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 54 yaşındaki Coğrafya öğretmeni geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Manavgat’taki Sınav Dergisi Dershanesi Coğrafya öğretmeni Aziz Arslan (54) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Manavgat Sınav Dergisi Dershanesi kurucusu Şükrü Arslan’ın amcası olan Aziz Arslan, doğum yeri olan Karaöz köyünde tören düzenlendi. Aziz Arslan’ın cenaze törenine Manavgat Belediye Başkan vekili İbrahim Halimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, CHP İlçe Başkanı emekli öğretmen Abbas Tarakçı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Arslan törenin ardından köyünde toprağa verildi.

Karaöz köyünde dünyaya gelen Aziz Arslan, öğretmen okulunu bitirdikten sonra Sosyal Bilgiler ve Coğrafya öğretmeni olarak ilk olarak Kars’ta göreve başladı. Daha sonra Ankara ve son olarak ta Mersin’de görev yapan Aziz Arslan 26 yıllık öğretmenliğin ardından emekli oldu ve memleketi olan Manavgat’a geri döndü. Arslan, 2006 yılında Manavgat Sınav Dergisi Dershanesinde Coğrafya öğretmeni olarak görev yapmaya başladı.

Üniversite mezunu olan bir kız bir erkek iki çocuk babası olan Aziz Arslan, önümüzdeki günlerde yapacakları düğünle dünya evine girecek olan oğlunun nikah ve kına gecesi için gittiği Mersin’de yapılan törenin ardından eşi ve kızıyla beraberken kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Aziz Arslan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

AZİZ ÖĞRETMEN KALBİNE YENİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2010 Pazartesi 16:34:03
Güncelleme :27 Eylül 2010 Pazartesi 19:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?