1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Azrail yine yollarda

Antalya Korkuteli karayolunda meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

İzmir'e bir yakınlarının cenaze törenine giden Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Yusuf Altınay yönetimindeki 07 L 7777 plakalı otomobil ile İzmir'den balık yüklediği 07 AB 638 plakalı panelvanla Antalya istikametine gelen Hüseyin Akkulak'ın aracı, Yenice köprüsü yakınlarında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Hüseyin Akkulak (35) panelvan içinde sıkışarak öldü. Akkulak'ın cesedi itfaiye ekiplerinin bir saat süren çalışmasıyla çıkarılıp morga kaldırıldı.
Yunus Altınay yönetimindeki aracın içinde bulunan Abdullah Gökhoca (64) da kaza yerinde hayatını kaybetti.

Sürücü Yusuf Altınay ile Nebi Gökhoca ağır yaralı olarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne, Mustafa Kemal Öz de hafif yaralı olarak Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hayatını kaybedenlerden birinin cep telefonunu bulan polis memuru acılı haberi yakınlarına veremedi. Telefonda "Abi heyecanlanmayın kazadır olmuştur. Abi durumu iyi bir şeyi yok" diyebildi. Polis ve jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nebi Gökhoca, hastanede hayatını kaybetti.
Antalya-Korkuteli karayolunun 24'üncü kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi hayatını kaybetmişti. Ağır yaralılardan Nebi Gökhoca ise kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Kazada ölenlerin sayısı böylelikle üçe yükseldi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 13:03:14
Güncelleme :10 Mart 2009 Salı 17:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?