21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Baba-kızın katil zanlısı intihar etti

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde dün Baba ve kızını öldürdüğü iddiasıyla aranan cinayet zanlısı, halk otobüsü içerisinde intihar etti. 

Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde Kumluca'ya bağlı Yazır Köyü Keller Mahallesi'ndeki evlerinde emikli eczacı Şevket A. (67) ve kızı Seval A.'yı (37) öldürdüğü iddiasıyla aranan A.E.Ö. (56), cinayetin ardından olayda kullandığı ruhsatsız tabancayla otobüse binerek ilçeden Antalya şehir merkezine doğru ayrıldığı anlaşılmıştı. 

Seval A. ile 2 yıl nikahsız yaşadığı ve bir süre önce ayrıldığı ileri sürülen A.E.Ö.'nün aranması için güvenlik güçleri, Kumluca, bölgedeki diğer ilçeler ve il merkezinde araştırmayı genişletti. Polise, dün gece 23.30 sıralarında Antalya Otogarı'ndan şehir içine yolcu taşıyan halk otobüsünde bir yolcunun Konyaaltı Sahil Yolu'na gelindiği sırada başına tabancayla ateş açarak intihara kalkıştığı bilgisi ulaştı. 

Otobüs içerisinde intihara kalkışan kişi ağır yaralı olarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılırken, yapılan incelemede bu kişinin Kumluca'da baba ve kızının öldürülmesiyle ilgili aranan A.E.Ö. olduğu belirlendi. Cinayet zanlısı olarak aranan A.E.Ö tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ve jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2006 Pazartesi 12:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan ünsal IP: 88.232.50.xxx Tarih : 25.12.2006 20:51:24
Tüm Kumlucalı hemşehrilerimizin başı sağolsun.Bir daha böyle acı haberler olmaması dileğiyle.