16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Babacan'dan kent ormanına tam not

BAKAN BABACAN'DAN KEPEZ KENT ORMANINA TAM NOT

Kepez Belediyesi'nin iftar çadırında orucunu açan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, daha sonra Kepez Kent Ormanı'nı gezdi.

Antalya'da bir dizi incelemelerde bulunan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, orucunu Kepez Belediyesi'nin iftar çadırında açtı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani'nin de katıldığı iftar yemeğinin ardından Babacan, Ramazan Şenliği alanındaki çarşıyı gezdi. Vatandaşların ilgi gösterdiği Babacan, çarşıdaki esnafa hayırlı alışverişler dileğinde bulundu.

Çarşıdaki AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı'nın standına giden ve şeref defterini imzalayan Ali Babacan'a, AK Parti Kepez İlçe Başkan Bahattin Bayraktar nazar boncuğu hediye etti. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Babacan, Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ve Kepez Belediyesi'nin Antalya Kepez Mesleki Eğitim Merkezi (AKMEK) ve Kullanılmayan Eşyaların Dönüşümü Aktifleştirme Projesi'nin (KEDAP) stantlarını gezdi.

Başkan Tütüncü, makam odasında bir saate yakın görüştüğü Babacan'a, Kepez'in ve Antalya'nın çözüm bekleyen problemleriyle ilgili brifing verdi. Babacan, imzaladığı Kepez Belediyesi'nin şeref defterine de "Hakan Tütüncü, Antalya'nın en büyük ve en önemli ilçesi Kepez'e çok önemli hizmetler yapacağına inanıyorum" şeklinde duygu ve düşüncelerini yazdı.

KEPEZ KENT ORMANINA ZİYARET

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, belediyeyi ziyaretinin ardından 140 dönümlük alanıyla Antalya'nın en büyük parkı olan Kent Ormanı'nı gezdi. Gezi sırasında Tütüncü, park alanıyla ilgili Babacan'a bilgi verdi. Alanında bulunan vatandaşlar da Ali Babacan'a sevgi gösterisinde bulundu. Babacan da, Kent Ormanı'nda piknik alanındaki masalarda ve kır kahvesinin bahçesinde dinlenen vatandaşların yanlarına giderek hal ve hatırlarını sordu. Babacan, "Gayet güzel olmuş. Tütüncü, Antalya'ya güzel

bir eser kazandırmış. Ailelerin rahatça gezebileceği hoş ve modern bir ortam olmuş. Antalya'ya hayırlı olsun" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, Kent Ormanı'ndaki Osmanlı Odağı'nda Bakan Babacan'a Bosna Kahvesi ikram etti.

BAKAN BABACAN'DAN KEPEZ KENT ORMANINA TAM NOT
BAKAN BABACAN'DAN KEPEZ KENT ORMANINA TAM NOT
BAKAN BABACAN'DAN KEPEZ KENT ORMANINA TAM NOT
İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 10:51:01
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 11:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?