16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Badak’tan esnaf ziyareti

BADAK’TAN ESNAF ZİYARETİ

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ile Konyaaltı İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri Beldibi esnafını ziyaret etti.

Antalya Milletvekili Sadık Badak ve beraberindekiler, Beldibi bölgesinde bulunan otel yöneticileri, esnaf ve vatandaşlara Anayasa değişikliği ile ilgili bilgi verirken, sorunları da dinledi.

Konyaaltı İlçe Başkanı Bülent Yüksel, “12 Eylül halk oylamasında neden ‘Evet’ denmesi gerektiği konusunda vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. 12 Eylül halk oylamasına ‘Evet’ denmesi milyonların zaferi olacak. Anayasa referandumu halk oylamasıdır. Türkiye'nin özgürlükçü, sivil ve demokratik bir anayasaya olan ihtiyacı oylanacaktır'' dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ise “Halkımızın oylanan maddeler ile ilgili tam olarak bilgi sahibi olmadığını görüyoruz. AK Parti ve hükümet olarak her zaman halkımızın gelir düzeyi yüksek, müreffeh, sağlıklı ve sosyal olanaklara sahip, hukukun üstünlüğünün olduğu demokratik ve medeni bir ülke olması için çalışıyoruz” dedi.

BADAK’TAN ESNAF ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 13:03:00
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 13:52:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?