21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Bağ-Kur taşındı

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’nın tek çatı altında birleşmesi ile, Antalya’da bağımsız olarak hizmet vermeye devam eden Bağ-Kur da Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne taşındı.

Teomanpaşa mahallesinde, hizmet veren eski Bağ-Kur İl Müdürlüğü hizmet binası, fiziki şartlarının yetersiz olması nedeni ile, bundan böyle 75 personeli ile Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek.

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürü, Selim Erol, Sosyal güvenlik hizmeti veren iki kurumun birleştirilmesi ile birlikte daha güçlü ve dinamik bir yapıya kavuştuklarını belirterek, “İnanıyorum ki, birleşmeden doğan ortak sinerjinin yarattığı faydaları önümüzde ki aylarda göreceğiz. Kamuoyunda yakınmalara neden emeklilik maaşı daha kısa sürede bağlanacak ve öncelikli hedefimiz bir ay içerisinde emekli maaşlarını bağlamak olacaktır. Özellikle sosyal güvenlik hizmetlerinden yararlanmak amacı ile Müdürlüğümüze gelen vatandaşlarımız, bundan böyle, hizmet almaya gelirken çekinmeden ve haksız kazanç sağlamak peşinde olan kişilere yani iş takipçilerine fırsat vermeden gelmelidirler. Müdürlüğümüz binasının giriş katında bulunan Rehberlik Merkezimizde, Müdürlüğümüzden hizmet almak üzere gelen sigortalı, emekli ve hak sahiplerine,, burada görevli memurlarımız vasıtası ile işlemler hakkında bilgi verilecektir. Yine bu merkezde, işlemleri ile ilgili doldurmaları gereken matbu formaların doldurulması aşamasında kendilerine memurlarımızca gerekli yardım yapılacaktır. Bu süreçte iki hedefimiz vardır, birincisi etkin, verimli ve şeffaf bir sosyal güvenlik sistemi oluşturmak, ikincisi de vatandaş odaklı güvenilir, güler yüzlü bir hizmet sunmaktır” dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 15:53:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?