16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

BAGEV’de 10’uncu yıl buluşması

BAGEV’DE 10’UNCU YIL BULUŞMASI

Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV), 26-28 Mart tarihlerinde ‘Batı Akdeniz Sohbetleri İlkbahar Toplantısı’ düzenleyecek.

Antalya IC Hotels Green Palace’da düzenlenecek ‘Batı Akdeniz Sohbetleri İlkbahar Toplantısı’nda bölgedeki girişimci, akademisyen, oda ve borsa mütevelli heyet üyelerinin bir araya gelerek, bölgesel kalkınma konusunda ortak zemin hazırlanacağı bildirildi. Toplantının açılış konuşmalarını BAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Isparta Valisi Ali Haydar Öner ile Burdur Valisi İbrahim Özçimen yapacak.

10’UNCU YIL KUTLANACAK

2000 yılında kurulan BAGEV’in 10’uncu yaşının da kutlanacağını programda yönetim, organizasyon ve endüstri mühendisliği konusunda danışmanlık yapan Prof Dr. İlhami Karayalçın, dünya ve Türkiye’de ekonomik, sosyal, kültürel, teknolojik gelişmelere bakış ve Batı Akdeniz Bölgesi’nin gelişim potansiyeli konularında, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Yönetim Etüdleri Programı Editörü Emin Dedeoğlu da bölgesel kalkınma ve uygulamalar konuları hakkında, Psikolog Prof.Dr. Üstün Dökmen de ‘Elbirliğinden Gönül Birliğine’ başlıklı birer sunum yapacak.

ÇÖZÜM YOLLARI ÜRETMEK İÇİN

BAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, “Birlikte hareket etme ortamı sağlayarak, bölgesel gelişme çabalarımıza son 10 yıldır büyük katkı yaratan vakfımızın, bu kurumsal misyonunu bir kez daha gerçekleştirme arzusundayız. Bölgemizdeki karar vericileri, girişimcileri, profesyonelleri ve akademisyenleri bir araya getirerek, bölgesel kalkınma ve geliştirme konularında iletişimlerini artırmak, tartışmalarını sağlamak ve çözüm yolları üretmek amacıyla ‘Batı Akdeniz Sohbetleri-İlkbahar Toplantısı’ düzenliyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 11:53:01
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 13:47:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?