21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Bakan Ekren'den Türel'e ziyaret

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Prof. Dr. Nazım Ekren, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Menderes Türel, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Prof. Dr. Nazım Ekren'i Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde misafir etmekten büyük onur duyduklarını belirterek, "Kendileri Başbakanımız ve diğer Bakanlarımız gibi Antalya'mızın bütün sorunlarına özel hassasiyet gösteriyor. Bizler de bu desteğin karşılığını vermek suretiyle memleketimize hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.

Devlet Bakanı Prof. Dr. Nazım Ekren'in Antalya'nın sorunlarına fevkalade hassas ve duyarlı olduğunu belirten Başkan Türel, şöyle konuştu:

"Özellikle raylı sistem projemizde önümüze çıkması olası zorluklarda bize büyük yardımları olmaktadır. Antalya'da iddiamız 1.5 kilometresi yer altında olmak üzere 11.5 kilometrelik raylı sistem hattını dünyada 1.5 yılda tamamlayan tek vilayet olmaktır. Bu bir dünya rekorudur. 31 Aralık 2008'de inşallah deneme seferlerine başlayacağız. Tabii ki bu rekorların gerçek sahipleri bize desteklerini esirgemeyen başta Başbakanımız olmak üzere devlet büyüklerimizdir."

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Prof. Dr. Nazım Ekren ise başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Türel'i tebrik ederek şunları söyledi:

"Vatandaşımızın hak ettiği, talep ve arzu ettiği belediyecilik hizmetlerini en iyi veren belediyelerimizden biri Antalya. Başkan Türel, çalışma arkadaşları, idari ve mülki amirlere teşekkür ediyorum. Merkezi yönetimin yerel yönetime, kalitesinin artması ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama bağlamında destekleri devam edecektir. Başkan Türel'e güveniyoruz. Verdiği sözleri kısa sürede yerine getirdiği için kendisini kutluyorum. Başarısının devamını diliyorum."

Bakan Ekren, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzaladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Prof. Dr. Nazım Ekren'e günün anısına bir plaket verdi.

.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 12:10:14
Güncelleme :15 Mayıs 2008 Perşembe 12:14:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?