1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bakan Şahin kameraman oldu

Partisinin seçim çalışmaları için Antalya'da bulunan Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, 'Gazetecilerin işi zor' dedi, 16 kiloluk kamerayla görüntü çekti.

Antalya Konyaaltı Bölgesi Atatürk Bulvarı üzerinde partisinin seçim bürosunu açan Adalet Bakanı Şahin, bölgedeki esnafları tek tek gezdi. Bulvar üstündeki börekçide gazetecilerin koşturmasını gören Bakan Şahin, 'Gazetecilik zor iş. Onca ağırlıktaki kamerayla koşturuyorlar. Ustam sen biraz börek getir' dedi, ardından Haber-Türk Kameramanı Özgür Önder'in kamerasını alarak dakikalarca çekim yaptı.

Uzun süre gazetecileri çeken Bakan Şahin, 'Şu tarafa doğru geçin, arkadan ters ışık geliyor' diye de uyarıda bulundu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel'de eline aldığı mikrofonla börek ustası Sebahattin Kömürcü'ye sorular yöneltti. 1974 yılında İstanbul Üniversitesi'nde öğrencilik yaptığı dönemlerden beri fotoğrafa ve kameraya meraklı olduğunu ve geçmişte makaralı filmlerle görüntü çekip seslendirdiğini söyleyen Bakan Şahin, "35 yıldır fırsat buldukça fotoğraf çekiyorum. Kamera kullanıyorum. Evimde çok büyük bir arşivim oldu. Eski makinelerim hala duruyor. Bu vesile ile geçmiş günleri yad ettik" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 23:55:19
Güncelleme :22 Şubat 2009 Pazar 00:22:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?