22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bakan Şahin'in bayram ziyaretleri

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Kurban Bayramı'nı seçim bölgesi Antalya'da geçiriyor.

Adalet Bakanı Şahin, bayram namazını Kepez ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi'ndeki Hz. Ömer Camii'nde kıldı. Şahin, namaz çıkışı bayramını kutlayan çocuklara 5'er YTL harçlık dağıttıktan sonra camiye gelen vatandaşlarla bayramlaştı. Şahin, camiye de 200 YTL bağışta bulundu. Adalet Bakanı Şahin daha sonra ziyaret için Lara'daki Fethi Bayçın Huzurevi'ne gitti. Burada yaşlıların ellerini öperek bayramını kutlayan Şahin, yaşlılarla birlikte kahvaltı yaptı. Huzurevi sakini 'terzi baba' lakaplı Şair İlhan Taşpınar da, Şahin'e "Şanlı bayrağım" isimli şiirini okuduktan sonra kendi yazdığı şiir kitabını hediye etti. Bakan Şahin de şiiri dinlerken hem duygulandı hem de "Duygularımızı dile getirdin. Yaşa sen" diye seslendi.

HASTA ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ

Bakan Şahin, huzur evi ziyaretinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Çocuk Servisi'nde kalan çocuklara oyuncak ve çeşitli hediyeler veren Şahin, bayramlarını kutladı ve "Geçmiş olsun" dileklerini iletti. Daha sonra diğer katlara çıkan Şahin, hastalara çeşitli hediyeler ile çiçek verdi, bayramlarını kutladı.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastaları ziyaret eden Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, daha sonra Yeni Mahalle'de bulunan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Şehit ailelerinin bayramlarını kutlayan Şahin, şehit ailelerine sizlere "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdim" dedi. Şehit ailelerinin sorunlarını dinleyen Şahin, daha sonra şehit çocuklarına çeşitli hediyeler ve bayram harçlığı verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 14:57:57
Güncelleme :8 Aralık 2008 Pazartesi 16:09:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?