16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Bakan türkü söyledi

BAKAN GÜNAY NİKAHTA TÜRKÜ SÖYLEDİ

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Antalya'da Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar'ın kızının düğün töreninde nikah şahitliğini yaptı. Bakan Günay, nikah töreninde gelin ve damada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 çocuk tavsiyesini hatırlattı. Bakan Günay, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün en çok sevdiği türkülerden olan 'Bülbülüm Altın Kafeste' türküsünü söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Acar'ın kızı Doktor Meral Tuğba Acar ile Doktor Hakan Şimşir'in Kundu Turizm Bölgesi'nde bulunan Barut Hotel Lara Resort'de düzenlenen düğün törenine katıldı.

Düğüne Bakan Günay ve eşi Gülten Günay ile birlikte Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve turizmciler katıldı.

Gelin ve damadın salona gelmesiyle başlayan düğünde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından kıyılan nikahta şahitliği Bakan Günay yaptı. Çifte evlilik cüzdanını veren Bakan Günay, hayırlı olsun dileğinde bulunarak evliliğin çok kutsal bir müessese olduğunu vurguladı. Bakan Günay, üzerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir emaneti olduğunu söyleyerek, 'Zaten siz biliyorsunuz tavsiyesini. ªimdi söylemesem Say?n Baºbakan niye söylemedin diye sorar bana' dedi. Bakan Günay gelin ve damatla

hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra fasıl müziği dinledi. Bakan Günay, Atatürk'ün en sevdiği türkülerden olan 'Bülbülüm Altın Kafeste' türküsünü seslendirdi. Bakan Günay'ın söylediği türkü salondaki davetliler tarafından büyük alkış topladı.

BAKAN GÜNAY NİKAHTA TÜRKÜ SÖYLEDİ
BAKAN GÜNAY NİKAHTA TÜRKÜ SÖYLEDİ
BAKAN GÜNAY NİKAHTA TÜRKÜ SÖYLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2010 Cuma 23:04:04
Güncelleme :31 Temmuz 2010 Cumartesi 16:21:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?