21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Bakan'dan Antalyaspor'a moral

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, bu akşam kendi sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Antalyaspor'u ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Vali Alaaddin Yüksel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte Hasan Subaşı Tesisleri'nde Beşiktaş maçının başlama saatini bekleyen Antalyaspor'u ziyaret etti.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu'ndan takımın durumu hakkında bilgiler alan Bakan Şahin, ardından Teknik Direktör Joseph Jarabansky ile tanışarak kendisine başarılar diledi. Jarabansky ile Türkçe yapılan sohbetin ardından Bakan Şahin, kırmızı-beyazlı futbolcularla tek tek selamlaşarak başarılar diledi. Futbolcular ile öğle yemeği yiyen Bakan Şahin, kırmızı-beyazlı takımdan Beşiktaş maçında 3 puan beklediğini söyledi.

Antalyaspor'un geçen yıllarda hep şanssız bir şekilde ligden düştüğünü belirten Şahin, "Bu yıl Antalyaspor'un Süper Lig'e yükselmesi kentte büyük heyecana neden oldu. Antalyaspor, bugün Türkiye'nin en güçlü ve şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Beşiktaş ile karşılaşacak. Antalyaspor'un başarılı bir sonuç almasını bekliyorum. İlk maçların heyecanı başka olur. Kırmızı-beyazlılar, başarılı bir oyun sergileyerek dün Gaziantepspor'un aldığı sonuç gibi bir sonuç alabilir. Ligdeki her maç 3 ihtimallidir. Antalyaspor, bu yıl Süper Lig'i ilk 10 içerisinde bitirirse başarılı bir sonuç olur" diye konuştu.

Süper Lig'in bu sene çok çekişmeli geçmesini beklediğini söyleyen Bakan Şahin, "Ligde birçok şampiyonluk adayının olması rekabeti artırıyor. Bu sene Trabzonspor da iddialı transferler yaptı. Herhangi bir şampiyon adayım yok. Centilmence bir lig olsun" dedi.

"Sporcularımız sıfır çekmesi beni üzdü"

Çin'in başkentinde yapılan Pekin Olimpiyatları'nda Türk sporcularının beklenen performansı sergileyememesini de değerlendiren Bakan Şahin, "Başarı beklediğimiz birçok sporcunun sıfır çekmesi beni çok üzdü. Özellikle halter ve güreşte beklenilen başarılar gelemedi. Ben başarısızlığın nedenini bilemem. Ancak yaşanılan başarısızlık beni hayal kırıklığına uğrattı. Bayan sporcuların madalyalarındaki artış ise sevindirdi. Türk sporuna bayan elinin değmesinin yararlı olduğu görüldü" ifadelerini kullandı.

Milli atlet Elvan Abeylegesse'nin 5 bin metre yarışında ikinci olmasının ardından yaşanılan bayrak krizini de değerlendiren Bakan Şahin, "Bunun hazırlığının daha önceden yapılması gerekir. Federasyonun daha önceden hazırlık yapması gerekirdi. Yarışın bittiği yakın bir yerde daha önceden konuşlanılması lazımdı. Federasyon başkanı arkadaşımız bu işle görevlendirilen kişinin kimliğini yitirdiğini ve bu nedenle güvenlik tarafından içeriye alınmadığını söyledi. Böyle bir kriz yaşanmasaydı ve Elvan Türk bayrağını sallayarak seyircileri selamlasaydı, daha şık olurdu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2008 Pazar 16:46:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?