1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Balbey Kavşağı açıldı

Kent merkezinde yolların daraltması ile trafiğin sıkıştığı noktalardan biri olan Balbey Kavşağı, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yeniden düzenlendi. Balbey Kavşağı’ndan trafik akışı, Sobacılar Çarşısı yönüne geçiş verildi.

Eski adı 52’nci cadde olan Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi’nin bağlantısını kesen ve yoldaki daralmalar nedeniyle şehir içi trafiğinde sıkışmalara neden olan Balbey Kavşağı’ndan, Sobacılar Çarşısı yönüne doğrudan geçiş yapılmaya başlandı. Bu uygulamayla birlikte Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi’nden Balbey Kavşağı’na gelindiğinde, trafik gidiş istikameti hem Işıklar tarafına, hem de Doğu Garajı yönüne doğru geçiş sağlanıyor.

NOKTASAL ÇÖZÜMLER YAPACAĞIZ

Öte yandan, seçim öncesi en önemli söylemlerinden birisinin şehir içi trafik sorununu kalıcı olarak çözmek olduğunu belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, trafik konusunda acil eylem planı içerisinde ilk olarak Balbey Kavşağı ve Şarampol Kavşağı’nı ele aldıklarını belirtti.

Akaydın, “Sürücülerin ve mağdur olan esnafın sorunlarını çözmek öncelikli görevimiz. Noktasal çözüm çalışmalarımız sürecek” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 18:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?