1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Balili Antalyaspor'da

Antalyaspor, Sivasspor'dan İsrailli golcü futbolcu Pini Felix Balili ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kırmızı-beyazlı ekip, iç transferde ise Şenol Can ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve yöneticiler de hazır bulundu.

İmza töreninde kendisini 2 yıllığına Kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Balili, daha sonra Antalyaspor formasıyla gazetecilere poz verdi.

Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Balili'nin bu sezon Antalyaspor'a büyük katkılar sağlayacağını düşündüğünü belirterek, "Balili, Türkiye'de 6 senedir başarıyla futbol oynuyor ve Türkiye liglerinin önemli futbolcularından biri. Kendisiyle 2 yıllık sözleşme imzaladık. Antalyaspor'a çok istekli geldi. Antalyaspor'un daha başarılı olması için mücadele edecek. Geçen sene Süper Lig'de kalmak için mücadele etmiştik. Ancak bu sene kuracağımız kadroyla ligde üst sıraları zorlayan bir takım olacağız. Balili'nin bu sezon Antalyaspor'a büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Golcü futbolcu Balili ise, Antalyaspor'da ilk 11'de forma giymek için geldiğini söyleyerek, "Antalya çok güzel bir şehir. Çeşitli takımlardan transfer teklifleri geldi, ancak ben Antalyaspor'u tercih ettim. Antalyaspor'da başarılı olacağıma inanıyorum. Yeni takımımda Antalya'nın plaka kodu olan ve benim de uğurlu sayım olan 7 numaralı formayı giyeceğim" dedi.

Öte yandan Antalyaspor, iç transferde başarılı futbolcu Şenol Can'ın sözleşmesini 1 yıl uzattı. İmza töreninde açıklamada bulunan Şenol Can, Antalyaspor'u bu yıl daha üst sıralara taşıyacaklarını söyledi. 

 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 17:05:26
Güncelleme :22 Haziran 2009 Pazartesi 17:31:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
faruk IP: 85.105.160.xxx Tarih : 22.06.2009 10:37:52

bence balili en köyü hatayı yaptı ayrılmakla...