21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Balkonda uyuyan kadına taciz

ANTALYA'da 3'üncü kattaki dairelerinin balkonunda kocasıyla birlikte uyuyan kadın, üst kat balkonundan inen komşusunun akrabasının elle tacize uğradı. Polis tarafından yakalanan tacizle suçlanan 30 yaşındaki Ramazan Ayyıldız çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Olay önceki gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Antalya'da yaşayan Ramazan Ayyıldız, Konuksever Mahallesi 791 Sokakta bulunan Taşoğulları Apartmanı'nda oturan ablasının evine misafirliğe geldi. Gece saat 23.30'a kadar ablası ve eniştesiyle birlikte balkonda oturup sohbet eden Ayyıldız, havaların sıcak olması nedeniyle balkonda yatmak istedi.

Ayyıldız 4'ncü katta bulunan dairenin bir balkonunda kendisi yatarken, diğerinde de ablası ve eniştesi uyudu. İddiaya göre Ayyıldız, gece 03.30 sıralarında uyandı. Bir süre balkondan aşağıyı seyreden Ayyıldız, alt katta bulunan ablasının komşularının da balkonda uyuduğunu gördü. Balkon korkuluklarından aşağıya sarkan Ayyıldız, bir alt katta bulunan ve kocası M.Y. ile birlikte uyuyan D.Y. adlı kadının yanına indi.

Ayyıldız havaların sıcak olması nedeniyle sadece bir çarşafla yatan çiftin üzerindeki çarşafı alıp genç kadını elle taciz etmeye başladı. Kısa süre sonra üzerinde bir el dolaştığını farkeden D.Y. uyandı. Ramazan Ayyıldız uyanıp kendisini farkeden kadına elleriyle sus işareti yaptıktan sonra evin içerisine girdi. Bu sırada D.Y. çığlık atarak yanında yatan kocasını uyandırdı. M.Y. ve D.Y. hemen kalkarak Ramazan Ayyıldız'ın peşinden evin içerisine girdi.

Ayyıldız, kadının bağırması üzerine dairenin giriş kapısını açarak dışarı çıktı. Evde güvenlik sistemi olması nedeniyle kapı açılınca alarm çalmaya başlarken, tüm apartman sakinleri uyandı. Ayyıldız, binadan dışarı çıkıp kaçarken, D.Y. kendisini taciz eden kişinin komşularının akrabası olduğunu kocasına söyledi. Olay yerine polis çağırılırken Ayyıldız polisin takibi sonucu mahalle arasında yakalandı.

Ayyıldız poliste verdiği ifadede, “Uyuduğum balkondan birinin alt kata indiğini gördüm. Hırsız olduğunu anlayınca elime bıçak alıp bende aynı yerden alt kata indim. Bu sırada ev sahibi kadın uyandı. Ben de kendisine sus işareti yaptım. Hırsız kapıyı açıp kaçtı. Ben de peşinden onu aramaya çıkmıştım” dedi.

D.Y. Ayyıldız'dan kendisini elle taciz ettiği için şikayetçi oldu. Polis tarafından sorgusu tamamlanan Ramazan Ayyıldız, çıkarıldığı mahkemede konut dokunulmazlığını ihlal ve elle cinsel taciz suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

DHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 14:36:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?