21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Balkondan düşen alkollü turist öldü

Antalya'ya tatil için gelen Rus uyruklu turist kadın, arkadaşını uyandırmak için bir balkondan diğerine atlamak isterken beton zemine çakıldı. 20 metre yükseklikten yere düşen Rus turist, olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar Beldesi'ndeki 5 yıldızlı bir otele gece 03.00 sıralarında yerleşen 34 yaşındaki Rus turist Rus Yulia İlyutina, arkadaşlarıyla gece boyunca eğlenerek alkol aldı. Sabahın saatlerinde de alkol almayı sürdüren İlyutina, birlikte eğlendiği arkadaşını uyandırmak için odasına gitti.

Uzun süre kapıyı çalan Rus turist, arkadaşına sesini duyuramayınca, kaldığı odanın balkonundan arkadaşının kaldığı odanın balkonuna atlamak istedi. Bir sandalye aracılığıyla balkon korkuluğuna çıkan Rus uyruklu kadın, diğer balkona atlamak istediği sırada alkolün de etkisiyle dengesini kaybedip 4. kattan aşağı düştü. 20 metre yükseklikten beton zemine çakılan İlyutina'nın boynu kırıldı. Olay yerinde can veren İlyutina'yı gören otel çalışanları bölgeye jandarmaya çağırdı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, durumu savcıya bildirdi.

Yaşamını yitiren Yulia İlyutina'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Alanya Belediye Morgu'na kaldırıldı. Yapılan otopside Rus kadının aşırı alkollü olduğu, boynunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu tespit edildi. İlyutina'nın Rusya'nın St. Petersburg kentindeki bir barda barmaid olarak çalıştığı, 15 yaşında bir erkek çocuk sahibi olduğu Rus eşinden kısa süre önce boşandığı öğrenildi. Tek başına tatile geldiği iddia edilen İlyutina'nın cesedinin, konsolosluktan gelecek bir ekip tarafından Rusya'ya gönderileceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 10:48:54
Güncelleme :7 Nisan 2008 Pazartesi 10:49:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?