21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Banka soyguncusu adliyede

BANKA SOYGUNCUSU ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Antalya'nın Manavgat ilçesinde üzerindeki bombayı patlatacağını söyleyerek bir bankayı soymaya kalkışan ve polis tarafından etkisiz hale getirilerek yakalanan zanlı adliyeye sevk edildi.

Manavgat'ın Yukarıhisar Mahallesi Şelale Caddesi üzerindeki bir banka şubesinde dün saat 15.00 sıralarında banka müdiresinin odasına yönelerek kendisine acil 25 bin lira verilmesini isteyen A.K.A., paranın verilmemesi halinde üzerindeki bombayı patlatarak bankayı havaya uçurma tehdidinde bulunmuştu. Banka müdiresinin olayı Manavgat Emniyet Müdürlüğü'ne bildirmesiyle müşteri kılığında banka şubesine gelen iki sivil polis, A.K.A.'nın üzerine atlayarak zanlıyı etkisiz hale getirmişti. Küçük tahta parçalarını

beline telle bağlayarak bomba süsü veren A.K.A., Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamasının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Manavgat Sanayi Sitesi Ek Bloklar'da marangozluk yaptığı öğrenilen zanlının mahkemeye çıkarılması sırasında adliyeye gelen esnaf komşuları, A.K.A.'nin böyle bir şey yapmasına inanamadıklarını söylediler. Çok iyi bir insan ve zanaatkar olduğunu anlatan komşuları, "A.K.A. piyasaya yaptığı işlerin parasını isteyemeyecek kadar mülayim bir kişi. Yaptığı işin parasını bir kez ister, verilmezse bir daha isteyemez. Bundan dolayı da bir süredir evinin ve dükkanın kirasını ödeyemez duruma geldi. Bundan dolayı

sıkıntılı anları oldu. A.K.A.'nin böyle bir şeye teşebbüs ettiğine inanamıyoruz. Bir bunalım sonucu böyle bir şey yaptığını sanıyoruz" dediler.

A.K.A.'nin eşi ve 3 çocuğunu maddi sıkıntılar nedeniyle bir süre önce memleketi Hatay'a gönderdiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2011 Cuma 15:00:02
Güncelleme :18 Şubat 2011 Cuma 17:00:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?