1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Bar çıkışı silahlar konuştu

Antalya'da iki gece kulübünün işletmecisi arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Şirinyalı Mahallesi'nde gece saat 02.00 sıralarında Konyaaltı Beach Park'taki Sobe Beach'in işletmecileri Erol ve Engin Soyubol kardeşlerin, uzun süredir işletmecileriyle aralarının bozuk olduğu iddia edilen Çakra Bar'a girmek istemesi üzerine kavga çıktı. Çakra Bar'ın işletmecileri Yüksel ve İsmail Gökhan Çakıroğlu kardeşlerin Soyubol kardeşleri bara almak istememesi üzerine kavgada silahlar konuştu. İki taraf, Soyubol kardeşler Erol Soyubol'a ait 07 ES 498 plakalı otomobile bindikleri sırada birbirlerine tabancalarla karşılıklı ateş açtı.

Çatışmada ağır yaralanan Erol Soyubol (36) ve İsmail Gökhan Çakıroğlu (34) kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybederken, ağır yaralanan Yüksel Çakıroğlu ve Engin Soyubol (28) ise Medical Park Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Olay sırasında Çakra Bar'ın içinde 150 kadar müşterinin olduğu ve Berna Öztürk'ün DJ'lik yaptığı öğrenildi. Dışarıdan gelen silah sesleri üzerine müşteriler dışarıya çıkmak isterken kapılar kapatıldı. Müşteriler, olay yerine polislerin intikal etmesinden sonra dışarı çıkabildi.

Sobe Beach ile Çakra Bar'ın işletmecileri arasında uzun süredir husumet olduğu, bir süre önce de Çakra Bar'ın önünde havaya ateş açıldığı ve bir güvenlik görevlisinin yaralandığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 17:48:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?