21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Baraj Mahallesi'ne ikinci park

Kepez Belediyesi, Baraj Mahallesi'ne, 20 dönüm alandan oluşan Şehit Tabip Teğmen Atila Nizam Parkı'ndan sonra ikinci parkını da kazandırmak için çalışmalara başladı.

2008 yılında yatırım programına alınan 28 parkın yapımına başlandı. 20 dönümden oluşan, içerisinde basketbol, futbol sahalarının, fitness aletlerinin, iki adet süs havuzunun ve kafeteryanın yer aldığı Şehit Tabip Teğmen Atila Nizam Parkı'ndan sonra Baraj Mahallesi ikinci parkına da kavuşuyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kırçiçeği Caddesi üzerinde 3 dönümden oluşan parkın inşasına başladı. Parkın içerisinde fitness aletleri, oturma grupları, yürüyüş yolları, fitness aletleri ve çocuk oyun seti bulanacak. Parkın kısa bir zamanda bitirilerek, mahalle sakinlerinin hizmetine açılması hedefleniyor.

Kepez Belediye Başkanı Erday Öner de, Şehit Tabip Teğmen Atila Nizam Parkı'nın ardından, yapımına başladıkları ikinci parkla, Baraj Mahallesi'nin prestijinin daha da artacağını söyledi. 4 yılda 347 bin metre kare yeşil alanda 75 parkı Kepez'e kazandırdıklarının altını çizen Öner, “Hız kesmeden hizmet atağımızı sürdürüyoruz. 10 yılda yapılan, sıcak asfaltı, kaldırımı, parkı, biz 4 yılda rekor kırarak gerçekleştirdik. Bundan sonra da Kepez'i Antalya'nın geleceği yapmak için ekibimle birlikte gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Yeni parklarla hem insanımızın sosyal aktivite alanı ihtiyacını karşılamış olacağız hem de Kepez'in değerini artıracağız. 2008 yılı yatırım programına aldığımız yeni parkların yapımına başlayarak, her mahalleye park sözümüzün gereğini yapmış olacağız” şeklinde konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner döneminde şu ana kadar 347 bin metre kare yeşil alanda 75 park yapıldı, 3 tane mesire alanı da Kepez'e kazandırıldı. 2008'de de 28 park da yatırım programına alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2008 Cumartesi 15:44:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?