21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Barda bikinili servis

Antalya ve Kemer geceleri giderek renkleniyor. Kemer'de bulunan eğlence mekanlarından Ice Club, bu sefer de düzenlediği "Bikini Party"de yaptığı dekorlarla sahili diskoya taşıdı. Plaj havasına bürünen Ice Club'ta barmenler şort ve boyunlarında cankurtaran yelekleriyle barmaidler ise bikinileriyle servis yaptı.

Ice Club Gattoo Bar'a yerleştirilen şezlonglar ve şemsiyelerle plaj havasına bürünen eğlence mekanına bikinileriyle gelen müşteriler masalar yerine özel olarak hazırlanan şezlonglarda ağırlandı. Son günlerin en popüler club tarzı müziklerini dinleyerek şezlonglarına uzanan müşterilere ise ikram bölümünde de hiçbir şey unutulmadı.

Ice Club Gattoo Bar'da servis yapan personel de Bikini Party'e uygun olarak şort ve cankurtaran yelekleriyle servis yaparken, sıcağın etkisini biraz olsun azaltmak için garsonlar özel olarak müşterileri yapraklarla serinletti.

Öte yandan, Ice Club'da barmaidliğe başlayan Ebru Özbeken ise Bikini Party'de Rus müşterilerine seksi bikinisiyle servis yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2005 Çarşamba 14:54:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
salih alp IP: 85.99.224.xxx Tarih : 29.07.2005 14:52:23
ıce club gerçektende çok güzel bir mekan böle partilerle de kemer gecelerinin gözde mekanlarından biri olmayı hak ediyor yani zaten kemerinde böyle yeni gözde mekanlara ihtiyacı var...