8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Barış mahallesinde kaldırım sevinci

Kepez Belediyesi, alt yapı yatırımları ile gelecek nesle çağdaş bir kent bırakıyor. Yolları sıcak asfaltta kavuşan Barış Mahallesi’nin kaldırımı da yapılıyor.


Kepez Belediyesi’nin mahallelerin alt yapı çilesini bitirmek için başlattığı hizmet atağı sürüyor. Şantiye dönen mahallelerin hem yolları sıcak asfaltta kavuşuyor, hem de kaldırımı yapılıyor. Daha önceki dönemlerde 2 mahallede gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasını 28 Mahalleye çıkaran Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, gelecek nesle alt yapı sorunu olmayan bir kent bırakmak için mahallelerin alt yapı sıkıntısını bitiriyor.


Daha önce yollarına sıcak asfalt dökülen Barış Mahallesi’nin kaldırımı da yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallede 2 bin 500 metrekare kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.Yıllardır kaldırımsız sokaklarda yürüyen Barış Mahallesi sakinleri de kaldırıma kavuşmanın, çocuklarda geleceklerine yatırım yapılmasının sevincini yaşıyor.


Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, göreve geldikleri günden bugüne “Kepezli’nin ayağı toza ve çamura değmeyecek anlayışı” ile mahallelerin toz ve çamur çilesini bitirdiklerini ve bitirmeye de devam edeceklerini söyledi. Gelecek nesle yatırım yaptıklarını vurgulayan Başkan Öner, “4. Yılımıza girerken, alt yapıda yaptığımız rekor hizmetlerle bir dönem köy görünümündeki mahalleleri kentleştirdik. Şimdi çocuklarımız, sokaklarda ayağı toza ve çamura değmeden yürümenin sevincini yaşıyor. Bu, milletine ve hizmete sevdalı bir yönetim anlayışının başarısıdır. Görev süremizi içerisinde 52 mahallemizin, asfaltıyla, kaldırımıyla, parkıyla alt yapı sıkıntısını bitirmeyi hedefliyoruz.” Dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2007 Pazartesi 14:32:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?