21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Barış Manço Alanya'da anıldı

BARIŞ MANÇO ALANYA'DA ANILDI

Ünlü sanatçı Barış Manço, ölümünün 12'nci yılında Antalya'nın Alanya ilçesinde anıldı.

Alanya Kültür Merkezi'nde, Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği tarafından Barış Manço'yu Anma Gecesi düzenlendi. Barış Manço'nun Mançoloji albümünün aranjörü Eser Taşkıran, Manço'nun 'Gülpembe', 'Kol Düğmeleri' ve '40'ncı Yıl' gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Manço'nun oğlu Doğukan Manço'nun anlatımıyla İstanbul'daki Barış Manço Müzesi'nin tanıtımı ve sanatçının hayatından bazı bölümler sinevizyonda gösterildi.

Alanya Zeliş Kreş Okul Öncesi Eğitim Kurumu'nda eğitim gören çocuklar, yüzlerine Barış Manço maskesi takarak sahneye çıktı. Çocuklar, hazırladıkları gösteri eşliğinde Manço'nun "Ayı, 'Arkadaşım Eşek' ve 'Sarı Çizmeli Mehmet Ağa' adlı şarkılarını söyledi. Etkinlikte Barış Manço'nun sunuculuğunu yaptığı 7'den 77'ye adlı programdaki Adam Olacak Çocuk bölümü de sahnelendi. Programın sunuculuğunu Pop Müzik Sanatçısı Zeynep yaptı. Piyanonun başına ise Mine Mucur geçti. Barış Manço'yu çok özlediğini anlatan

Popçu Zeynep, minikleri teker teker sahneye çıkararak onlara süt içmelerini, ıspanak yemelerini söyledi. Barış Manço'yu Anma Gecesi iki saat sürdü.

BARIŞ MANÇO ALANYA'DA ANILDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2011 Çarşamba 11:49:05
Güncelleme :2 Şubat 2011 Çarşamba 14:49:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?