22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başarı Koleji'nde mezuniyet sevinci

Antalya’nın Manavgat ilçesinde eğitim veren Başarı Koleji 2008 yılı mezunları düzenlenen törenle belgelerini aldılar.

Başarı Koleji 8. sınıfı bitiren 87 öğrenci okullarına ve arkadaşlarına veda etmenin hüznü ile mezun olmanın sevincini birarada yaşarken, anasınıfından mezun olarak 1. sınıfa devam edecek 75 minik ile birlikte kep atarak Onuncu yıl marşı eşliğinde mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

Başarı Koleji bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Çolaklı Belediye başkanı Hasan Coşkun, Milli Eğitim Şube Müdürleri Ömer ünlü ve Cavit Metin, Kemer Fatma Turgut şen Anadolu Lisesi Müdürü Ali Hakan Öz, Başarı Birey, Final, Sınav ve Uğur dershanesi yetkilileri ile veliler katıldı.

8. sınıfı bitiren 87 öğrenci orta öğretime merhaba derken anasınıfından 75 öğrenci ilköğretim 1. sınıfa geçti. 8. sınıf ve Anasınıfı öğrencilerinin mezuniyet töreni büyük bir coşkuya sahne oldu. 8. sınıf öğrencileri ellerinden tuttukları miniklerle birlikte okul bahçesinden yürüyerek belgelerini almak üzere sahneye gelirken anne-babalar çocuklarını ayakta alkışladı.

Sahneye gelen öğrencilere Çolaklı Belediye başkanı Hasan Coşkun, Milli Eğitim Şube Müdürleri Ömer ünlü ve Cavit Metin, Başarı koleji Yönetim kurulu başkanı Akif İnci, başkan vekili Cemalettin Öz, Okul Aile Birliği Başkanı Aykut Kaygısız, Okul Müdürü Ümit yapar ve Müdür yardımcısı Fatma Kara tarafından mezuniyet belgeleri, okul yıllıkları ve Türk Bayrağı verildi.

10. Yıl Marşı eşliğinde keplerini havaya fırlatan anasınıfı ve 8. sınıf öğrencileri ellerindeki bayraklarla marşa eşlik ederlerken davetliler tarafından uzun süre ayakta alkışlandılar.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 17:25:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?