1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başarılı güreşçilere özel kutlama

Belek Belediyesi tarafından düzenlenen kutlamada ünlü sanatçı Nadide Sultan, izleyenleri coşturdu.

658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivan olan Mehmet Yeşilyeşil ve dereceye giren diğer güreşçiler için Belek Belediyesi tarafından Belek Beach Park’ta düzenlenen kutlamaya vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Nadide Sultan’ın konserinden önce bir konuşma yapan Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek, Altın Kemer’i bir kez daha Belek’e getirdiklerini belirterek, çok mutlu olduğunu söyledi. Başpehlivan Mehmet Yeşilyeşil ve derece alan diğer güreşçileri sahneye davet eden Başkan Mecek, güreşçilere altın hediye etti.

Başpehlivan Yeşilyeşil ve Başaltı ikincisi Hüseyin Demir'in Belediye Başkanı Yusuf Mecek'i omuzlarına alarak kaldırmaları, ilginç bir görüntü oluşturdu.

KENDİMİ GÜVENDE HİSSETTİM

Işık, ses ve havai fişek gösterileri arasında sahne alan Nadide Sultan, ''Gerek fiziksel, gerekse ruhsal anlamda güçlü erkeklerin yanında kendimi güvende hissediyorum. Burada benim başıma hiçbir şey gelmez'' dedi.

Ünlü sanatçı, sahneye getirilen pastayı Belediye Başkanı Mecek ve Başpehlivan Mehmet Yeşilyeşil ile birlikte kesti. Sahnede sevilen şarkıları ile izleyenleri coşturan Nadide Sultan’a, Onuncu Yıl Marşı ile Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda şarkısını söylerken yüzlerce vatandaş eşlik etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 14:01:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?