1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başarılı öğrencilere altın ödülü

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi, SBS sınavında il ve ilçe bazında dereceye giren 3 öğrenciye altın vererek ödüllendirdi. Öğrenciler ilçede Anadolu ve Fen Lisesi olmaması nedeniyle İzmir, Denizli ve Aydın gibi yerlere gitmek istediklerini söylediler.

Korkuteli 1’incisi ve Antalya 19’uncusu Halil İbrahim Aksarı, İzmir, Denizli ya da Aydın illerinden birisindeki Fen Lisesi veya Anadolu Liselerinden birisine gitmek istediğini belirtirken, Korkuteli 2’incisi Serra Sarı Antalya Fen Lisesi’ni ve Korkuteli 3’üncüsü olan Dilan Altun ise Antalya Anadolu Lisesi’ni tercih edeceğini söyledi.

Seviye Belirleme Sınavı’nda Korkuteli'de ilk üç dereceyi alan öğrencilere Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi tarafından altın verilerek ödüllendirildi. Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törene dereye giren öğrenciler, öğretmenler ve velileri katıldı.

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi, bölgeden böyle başarılı öğrencilerin çıkmasının gurur verici olduğunu belirterek, “Öğrencilerimiz için en büyük ödül, bu başarılarının karşılığında gidecekleri okullar olacaktır” dedi.

Korkuteli'de ilk 3 dereceyi elde eden Fatih İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Şevket Büyükemir, elde edilen başarının kendilerini sevindirdiğini ifade etti.

Büyükemir, “Geçen yıl SBS'de ve ilçemizde yapılan bilgi yarışmasında yine okulumuz iyi dereceler elde etmişti. Önümüzdeki yıllarda bütün okullarımızdan böyle başarılar bekliyoruz” şeklinde konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 13:14:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?