22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başarılı öğrencilere ödül

SBS'DE BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Atatürk İlköğretim Okulu Aile Birliği, SBS'de beş yüz tam puan alan ilçe birincisi öğrencilerini ödüllendirdi.

2009-20010 Yılı Seviye Belirleme Sınavları'nda okul olarak ilçe birincisi olan Bucak Atatürk İlköğretim Okulu, Okul Aile birliği tarafından beş yüz tam puan alan 6. sınıf öğrencisi Mehmet Berk Erdoğan, 7. sınıf öğrencisi Müberra Saliha Damar ve 8. sınıflarda beş yüz tam puan alarak İzmir Fen Lisesini kazanan Ayşenur Uysal'a dizüstü bilgisayar ve cep telefonları ile ödüllendirdi.

Atatürk İlköğretim Okulu'nda yapılan törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Erdem ve Şube Müdürleri katıldı. Öğrencilerin ödüllerini veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Erdem "Atatürk İlköğretim Okulu'nun hem okul, hem de ferdi olarak birinci çıkarması bizleri çok sevindirdi. Bu başarı tüm ilçemizindir. Bu yılki sınavlarda da ilçe olarak başarılara imza atmayı hedefliyoruz" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Gök ise, "Sınavlar öncesi öğrencilerimize dereceye girmeleri halinde dizüstü bilgisayar vereceğimizi duyurmuştuk. Dereceye giren öğrencilerimiz talepleri doğrultusunda dizüstü ve cep telefonu olarak hangisini istedilerse onu verdik" dedi.

Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Müberra Saliha Damar ile Mehmet Berk Erdoğan ödüllerini alırken, İzmir Fen Lisesinde okuyan Ayşenur Uysal'ın ödülünü babası Vedat Uysal aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2010 Perşembe 14:21:03
Güncelleme :28 Ekim 2010 Perşembe 18:05:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?