1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başarılı öğrencilere ödül

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sınırları içerisinde bulunan 5 ilçede, SBS ve ÖSS’de ülke sıralamasında ilk bin içerisine girme başarısını gösteren öğrencileri ödüllendirdi. Başarılı öğrencilere kitap ve altın verildi.


AKM Perge Salonu’nda düzenlenen ödül törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Karakaş, bürokratlar, öğrenciler ve yakınları katıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, sınırları içerisinde bulunan 5 ilçede, SBS ve ÖSS’de ülke sıralamasında ilk bin içerisine girme başarısını gösteren öğrencilere altın ve kitap hediye etti.


Ödül töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Akaydın, öğrencileri ve ailelerini başarılarından dolayı tebrik etti. Akaydın, öğrencilerin üniversitede istedikleri yerlere girebilmek için acımasız bir yarışın içine girdiklerini de belirterek, “Oyun oynamadılar, çiçek ve hayvanları sevemediler, gezemediler.

Bu eğitimdeki eksikliğimizden kaynaklanmaktadır. Eğitimini düzeltemeyen bir ulus geleceğini tehlike altına atmış bir ulus demektir. Bugün dünyada kalkınmış ülkeler arasında başımız dik ayakta durabilmenin tek bir yolu vardır. Bu da eğitimde, bilimde ve teknolojide öne geçebilmektir” dedi.


Konuşmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, sahneye davet edilen başarılı öğrencilere ödüllerini dağıttı.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 14:22:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?