1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başarılı öğrenciye ödül

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Çağrı Bekmezoğlu’na, yurtiçi ve yurdışında üniversiteyi başarıyla temsil etmesi nedeniyle bir plaket verdi.

Prof.Dr.Kurtcephe, üniversite bünyesinde dört yıldır çalışmalarını sürdüren Edebiyat Topluluğu’nun kurucusu ve başkanı olan Bekmezoğlu’nun Akdeniz Üniversite’ni başarıyla temsil ettiğini belirtti.

Son sınıf öğrencisi Bekmezoğlu, geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Köln kentinde Cologne Üniversitesi’nde gerçekleşen ve dünyanın dört bir yanından 400 öğrencinin katıldığı ‘12. Dünya İş Kongresi’nde Adidas, Bayer, BP, Bosch, Ford, Google, Siemens gibi küresel firmaların üst düzey yöneticileri ile birebir görüşme olanağı bulduğunu belirterek, hem Türkiye’yi hem de Akdeniz Üniversitesi’ni tanıtma olanağı bulduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Avrupa Genç Girişimciler Birliği (JADE) tarafından 16–19 Temmuz tarihleri arasında 15’i aşkın ülkeden 200 genç girişimci öğrencinin katılımıyla Kosova’nın başkenti Priştine’de gerçekleştirilecek ‘21. Yüzyılda Sürdürülebilir Gelişme’ başlıklı konferansta Türkiye’yi temsil edecek olan Bekmezoğlu, heyecanlı olduğunu belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 17:08:22
Güncelleme :27 Mayıs 2009 Çarşamba 17:11:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?