7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başarılı sporculara ödül

Türkiye Kick Boks şampiyonasında dereceye giren sporcular Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı tarafından altınla ödüllendirildi.

Serikli Kick Boksçular’ı makamında kabul eden Serik belediye Başkanı Mehmet Habalı; başta Kickboks takım antrenörü Sezai Küçük olmak üzere tüm sporcuları kutlayarak tebrik etti. Elde edilen bu başarıların ardından sporcuların Serik'in tanıtımına olumlu yönde katkı yaptıklarını vurgulayan Başkan Habalı, "Sizlerin başarısı bizleri hem mutlu ediyor, hem de gururlandırıyor. Serik Belediyesi olarak sizlere ve spora olan desteğimiz bundan sonra da devam edecektir." dedi.

Serik Belediyespor Kickboks antrenörü Sezai Küçük'te başkan Mehmet Habalı'ya teşekkür ederek, "Bugüne kadar en büyük desteği başkanımızdan ve Serik Belediyesi’nden aldık. Elde ettiğimiz dereceler bizlere sağlanan desteğin sonucudur. Bundan sonraki amacımız daha yüksek derecelerle Serik'e dönmek ve milli takıma sporcu göndermek olacaktır." dedi.

Sezai Küçük Serik'te Kickboks sporuna ilginin hergeçen gün giderek arttığını ifade ederek, gittiğimiz turnuvalarda sporcularımızın aileleri de gelerek bizlere her konuda destek oluyorlar. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
29 Ağustos - 2 Eylül 2007 tarihleri arasında Eskişehir’de yapılan Türkiye Kick Boks şampiyonasında Fatma Gürler milli takım seçmelerinden 1. olurken, Fitnat Özparlar, Mesude Kılınç, Ebru Şen ve Seda Yıldırım’da Serik Belediyespor adına mücadele ederek kilolarında 3. olmuşlardı.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2007 Çarşamba 13:21:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?