16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Başarının altın kuralları

BAŞARININ ALTIN KURALLARI

NLP Uzmanı Rezzan Özdemir, başarılı bir girişimci ve lider olabilmek için hayat boyunca karşılaşılabilecek engellere karşı 'esnek' olmak, insanları tanımak ve kendi yeteneklerine sahip çıkmak gerektiğini söyledi.

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi üçüncü sınıf öğrencilerinin 'İş Hayatı Girişimcilik' dersinin konuğu NLP Uzmanı Rezzan Özdemir oldu. 'Yaşam Koçluğu' ve NLP hakkında bilgi veren Özdemir, yaklaşık bir saat süren seminerinde NLP'nin günlük hayatta kullanılabilecek pratik bilgilerini ve tekniklerini öğrencilerle paylaştı.

YOL HARİTASI GEREK

Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde öğrencilere mükemmelliklerinin farkına varmaları gerektiğini anlatan Özdemir, “Mezun olmadan yol haritanızı elinize alırsanız, nereye gideceğinizi bilirsiniz” dedi.

İNSANI TANIMANIN ÖNEMİ

Özdemir, öğrencilere hayat boyunca karşılarına çıkabilecek tüm engellere karşı esnek olmalarını önererek, iyi bir girişimci ve lider olabilmenin yolunun ise insanı tanımaktan geçtiğini söyledi. Beden dilinin insanı tanımada en önemli unsur olduğunu da sözlerine ekleyen NLP Uzmanı Rezzan Özdemir, “Kendinize ve yeteneklerinize sahip çıkın” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2010 Çarşamba 12:19:04
Güncelleme :10 Kasım 2010 Çarşamba 13:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?