21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başbakan Erdoğan Gazipaşa'da

BAŞBAKAN ERDOĞAN, ANTALYA'NIN GAZİPAŞA İLÇESİNE GELDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'in Anamur İlçesi'nde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne su sağlayacak Dragon Çayı üzerinde inşaa edilecek Alaköprü Barajı'nın temel atma törenine katılmak için Antalya'nın Gazipaşa ilçesine geldi.

Başbakan Erdoğan, saat 15.50'de Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile birlikte Başbakanlığa ait özel 'DAP' uçağıyla Gazipaşa Havalimanı'na indi.

Gazipaşa'ya gelen Başbakan Erdoğan, kendisini görmek için saatler öncesinden havaalanına gelen yaklaşık 300 Gazipaşalı'ya seslendi. Başbakan Erdoğan, "Bugün rahmet dolu bir günü sizlerle paylaşıyoruz" sözleriyle başladığı konuşmasında, genel seçimlere 96 günlük bir zamanın kaldığına dikkati çekti. Türkiye'nin 96 gün sonra tarihi bir seçimi gerçekleştireceğini kaydeden Erdoğan, "İnşallah bu seçimle birlikte Türkiye Cumhuriyeti 100'üncü kuruluş yıldönümünün miladını yaşayacak. Antalyamız'da inşallah

arzuladığımız o başarılı neticeyi çok farklı bir şekilde almamız lazım. Onun için Gazipaşa'dan da beklentilerimiz çok çok fazla. Evelallah başarıyı da 12 Haziran akşamı taçlandıracağız" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan ve beraberindekileri, Gazipaşa Havaalanı'nda Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Gazipaşa Belediye Başkanı CHP'li Cemburak Özgenç ve AK Partili yöneticiler karşıladı. Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından kendisinden 2 saat önce Gazipaşa'ya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile birlikte helikopterle Mersin'in Anamur ilçesine geçti.

BAŞBAKAN ERDOĞAN, ANTALYA'NIN GAZİPAŞA İLÇESİNE GELDİ
BAŞBAKAN ERDOĞAN, ANTALYA'NIN GAZİPAŞA İLÇESİNE GELDİ
BAŞBAKAN ERDOĞAN, ANTALYA'NIN GAZİPAŞA İLÇESİNE GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2011 Pazartesi 17:40:05
Güncelleme :7 Mart 2011 Pazartesi 18:57:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?