1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başesgioğlu'ndan Erdoğan'a destek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos zirvesini terk etmesine Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'ndan destek geldi. Basesgioğlu, başbakanın onurlu bir hareket yaptığını bildirdi. 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı'nın işbirliği ile gerçekleştirdiği "Milli Gurur Milli Forma" sergisinin 17'nci ayağı bugün Antalya'da açıldı. Konyaaltı Migros Alışveriş Merkezi'ndeki açılışa Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Turan Mecikoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ve çok sayıda katılımcı eşlik etti. 

Hasan Doğan anısına sergilenen forma ve görüntüleri seyredip inceleyen Başesgioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'daki tepkisini değerlendirdi. Başbakan Erdoğan'ın onurlu bir duruş sergilediğini belirten Başesgioğlu, şöyle konuştu: "Başbakan orada kişisel olarak değil Türkiye Cumhuriyeti devletini temsil eden bir şahsiyet olarak gösterilmesi gereken bir tepkiyi göstermiştir. Kendine yapılan bir haksızlığı en azından adil bir panel yönetilmemesine tepki göstererek, orada onurlu bir tepki
koymuştur. Bu tavır ne İsrail ne de Musevi halkına bir tepkidir. Oradaki adaletsizliğe hepimizin duygularına tercüman olmuştur."

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 15:56:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?