22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başını açmak istedi, öldürüldü

HAMİLE KADININ SIR ÖLÜMÜ

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde intihara kalkıştığı iddiasıyla getirildiği hastanede ölen 9 haftalık hamile 27 yaşındaki Filiz Peker'i nikahsız yaşadığı aynı yaştaki eşi Veysi Bıçak'ın öldürmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Başını açmak istemesi üzerine tartıştığı genç kadının boğazını sıktığını belirten Bıçak, bayılması üzerine hastaneye götürdüğünü söyledi.

9 haftalık hamile Filiz Peker, geçen 13 Mayıs'ta ilaç içerek intihara kalkıştığı iddiasıyla nikahsız yaşadığı eşi Veysi Bıçak ve akrabaları tarafından baygın halde Alanya Devlet Hastanesine götürüldü. 3 gün yoğun bakım servisinde tedavi gördükten sonra taburcu edilen genç kadın, 17 Mayıs'ta yine ilaç içerek intihara kalkıştığı iddiasıyla baygın bir şekilde yeniden hastaneye getirildi. 1 gün sonra çocuğunu düşüren kadın müdahalelere rağmen dün öğleden sonra hayatını kaybetti. Ölümü şüpheli bulan Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Filiz PekerÆin cesedinin otopsisinin yapılmasını isterken, nikahsız eş Veysi Bıçak ise savcılık talimatıyla gözaltına alındı. Veysi Bıçak polisteki sorgusunda olayın intihar olmadığını, eşini öldürmek amacıyla boğazını sıktığını ve bayılınca hastaneye götürdüğünü söyledi.

Sorgusunda 2 hafta önce Diyarbakır'dan AlanyaÆya gelerek amcasının evinde kaldıklarını anlatan Bıçak, nikahsız yaşadığı Filiz PekerÆin AlanyaÆya geldikten sonra başını açmak ve daha açık giyinmek istemesi üzerine tartıştıklarını anlattı. Gözaltında sorgusu tamamlanan Veysi Bıçak, adliyeye sevk edildi.

Veysi Bıçak'ın resmi nikahla başka bir kadınla evli olduğu, 3 kız ve 1 erkek çocuk babası olduğu ortaya çıkarken, boğularak öldürülen Filiz PekerÆin de daha önceki evliliğinden 2 çocuğu olduğu belirlendi.
 

 

HAMİLE KADININ SIR ÖLÜMÜ
..
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 20:45:03
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 22:38:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?