22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan, öğrencilerle fidan dikti

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, ziyaret ettiği Sütçüler Mahallesi’ndeki Ali Rıza Altıntaş İlköğretim Okulu’nda öğretmenlerle sohbet etti; öğrencilerle birlikte okulun bahçesine fidan dikti.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, mahalle, okul, ev, esnaf ziyaretleriyle bölge insanının derdini dinlemeye devam ediyor. Başkan Öner, Sütçüler Mahallesi’ndeki Ali Rıza Altıntaş İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Öner, okula gelişi sırasında öğrencilerin sevgi gösterisiyle karşılandı. Öner, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından okulun bahçesinde gerçekleştirilen peyzaj çalışmasını denetledi. Başkan Öner, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte okulun bahçesine fidan dikti. Öğrencilere yeşili korumalarını ve fidan dikmelerini tavsiye eden Öner, bölgedeki okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi için birçok çalışma yaptıklarını söyledi.

Öner, “35 okulun bahçesine sıcak asfalt dökerek, çocuklarımızı çamur derdinden kurtardık. Yine Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, okullarımızı 15 günde bir temizliyoruz. Bugün de Ali Rıza Altıntaş İlköğretim Okulu’nun bahçesinin peyzajını yapıyoruz. Okulun bahçesine 30 kadar fidan diktik. 3 tane oturma grubu yerleştirdik. Daha önce eskiyen oturma gruplarının bakımını yaptık. Bundan sonra da okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesine destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Ali Rıza Altıntaş İlköğretim Okulu’nun öğretmenleriyle de bir araya geldi. Öner, “Yer göstererek, hayırsever bularak 4 yılda Kepez’e 16 okulun yapılmasını sağladık. 10 okulun yapımı da 2008 yatırım programına alındı. Cumhuriyet tarihi boyunca Kepez’e 52 okul yapıldı. Biz 4 yılda Kepez’e 26 okul kazandırdık. Gelecek yıldan itibaren çocuklarımız 30–35 kişilik sınıflarda eğitim görmeye başlayacak. Ali Rıza Altıntaş İlköğretim Okulu’nun Müdürü Zeliha Gürhan da, Öner’e, eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 14:04:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?