1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan adayı pazarda

Seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerine devam eden AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, Gülveren Mahallesi’ndeki kapalı semt pazarını gezdi.

Ziyareti sırasında pazarcılarla birebir sohbet edip onların isteklerini soran Hakan Tütüncü, pazar yerleri için düşündüğü projelerini anlattı. Kepez ilçesindeki pazar yerleri çalışmalarına alt yapı sorununu hallederek başlayacağını belirten Tütüncü, tüm açık pazar yerlerinin üstünü kapatacağını açıkladı.

Pazar yerinde yediden yetmişe herkesle selamlaşmaya özen gösteren Tütüncü, alışverişi de ihmal etmedi ve ev yapımı üzüm pekmezi aldı. Üzüm pekmezini satan pazarcı da Tütüncü’ye, “yoğun geçen şu günlerinde bu pekmez sana enerji verir” dedi. Sebzecisinden çerezcisine kadar her pazarcıyı ziyaret eden Tütüncü, poşetine portakal dolduran bir kadına, “Finike portakallarının güzellerini seçmişsin” diyerek espri yaptı. Çerez satan bir pazarcının yeni kavrulmuş sıcak leblebi ikramını geri çevirmeyen Tütüncü, tenekeden yeni açılmış beyaz peynirin de tadına baktı.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 11:10:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?