1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Akaydın Pilav Şenliği'nde...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Burdurlular Derneği’nin düzenlediği Geleneksel Pilav Şenliği’ne katıldı. Burdurluların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Akaydın, Burdur’un kültürü çok zengin bir şehir olduğunu belirterek birlikte güzel hizmetler vereceklerini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın eşi Günseli Akaydın ile Burdurlular Derneği’nin Pazar günü Kepezaltı Piknik alanında düzenlediği 11. Geleneksel Pilav Şenliği’ne katıldı. Şenliğe Akaydın’ın yanı sıra, CHP Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, CHP İl Başkanı Ömer Melli de katıldı.

BURDUR KÜLTÜRÜ ZENGİN KENT

Başkan Akaydın, şenlikte Burdurlulara seslendi. Bu tür şenliklerin önemine değinen Başkan Akaydın “ Çok güzel bir şenlik düzenlemişsiniz. Birlik beraberlik ve kültürlerin yaşatılması açısından bu tür etkinlikler çok önemli. Bu kapsamda derneğinizi kutluyorum. Antalya’da nüfus olarak önemli bir yere sahipsiniz. Bu nedenle Antalyalılar ve sizlerle birlikte bu kente önemli hizmetler gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 18:28:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?