22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Akaydın sorun dinledi

BAŞKAN AKAYDIN DÖŞEMEALTI'NDA SORUNLARI DİNLEDİ

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Sanayi Sitesi ve TOKİ konutlarında halkla buluşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “Gözden ırak olsanız da gönülden ırak değilsiniz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, halk ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Döşemealtı Sanayi Sitesi esnafı ile TOKİ konutlarında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akaydın'a ziyaretlerinde CHP Antalya milletvekili adayları Gürkut Acar, Yıldıray Sapan, Arif Bulut ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları eşlik etti. İlk olarak Döşemealtı Sanayi Sitesi'nde esnafla buluşan Akaydın, esnafın sorunlarını dinledi, çözüm için bürokratlarına talimat verdi. Siyasi rakiplerinin “Büyükşehir Belediyesi iş yapmıyor” şeklinde dedikodu ürettiğini hatırlatan Başkan Akaydın, “Büyükşehir Belediyesi çalışıyor. 26 ayda 27 büyük proje hayata geçirdik. Altyapıya 251 milyon lira harcadık. Bunları yaparken de 390 milyon lira borç ödedik. Ayakları yere sağlam basan bir belediye yarattık” dedi.

Hurma'da atıksu çamurundan elektrik üreten çevreci bir tesisi hizmete açtıklarını belirten Başkan Akaydın, “Maliyeti 83 milyon lira. Sarısu, Düden Park, Çıraklık Eğitim Merkezi, Işıklar, Kapalı Yol, Mehmet Akif, Konyaaltı cadde düzenlemeleri, Güneş Ev, Engelli Rehabilitasyon Merkezi, Çıraklık Kültür Merkezi, Fatih Üstgeçidi, Boğaçayı Atölyeleri, Hurma Bitki Üretim Tesisi, Avrupa'nın en büyük akvaryumu başladığımız ya da tamamladığımız büyük yatırımlarımızdan birkaçı” dedi.

Başkan Akaydın ve beraberindekiler daha sonra Çıplaklı TOKİ konutlarındaki vatandaşları ziyaret etti. “Gözden ırak olsanız da gönülden ırak değilsiniz” diyen Başkan Akaydın, şunları söyledi:

“Döşemealtı'na önemli hizmetler yaptık. 6 milyon liralık içme suyu boru hattı döşedik. Kanalizasyon çalışmaları için 1.5 milyon lira harcadık. Atatürk Caddesi'nden Kırkgöz'e kadar cadde ve sokaklara 24 bin ton asfalt döktük. 59 vatandaşımıza evde sağlık hizmeti sunduk. İstihdam Ofisi kanalıyla 38 vatandaşımızı işe yerleştirdik. Döşemealtı Koordinasyon Merkezi açarak, Büyükşehir Belediyesi'ni ayağınıza getirdik. Yakında Döşemealtı'nda yeni bir ASMEK binası açıp insanlarımıza mesleki ve sanatsal eğitimler vereceğiz.”

Her gün 15 bin çocuğun günlük süt ihtiyacını karşıladıklarını hatırlatan Başkan Akaydın, “TOKİ konutlarındaki çocuklarımıza bir müjde vermek istiyorum. Yarından itibaren buradaki çocuklarımıza da her gün bedava süt vereceğiz” diye konuştu.

Başkan Akaydın, TOKİ konutlarındaki vatandaşların toplu ulaşımla ilgili sıkıntılarını dile getirmesi üzerine, en kısa sürede sorunun çözülmesi talimatını verirken, Ağustos ayı başında yeni ulaşım güzergahlarının uygulamaya konulacağını belirtti.

BAŞKAN AKAYDIN DÖŞEMEALTI'NDA SORUNLARI DİNLEDİ
BAŞKAN AKAYDIN DÖŞEMEALTI'NDA SORUNLARI DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2011 Çarşamba 13:07:02
Güncelleme :8 Haziran 2011 Çarşamba 13:32:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?