21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Akaydın Twitter'da

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, sosyal paylaşım sitesi twitter'da takipçileriyle bir saat boyunca sohbet ederek, soruları yanıtladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, sosyal paylaşım sitesi  twitter'da takipçileriyle sohbet etti. Başkan Akaydın, bir saat boyunca twitter kullanıcılarından gelen soruları yanıtladı.

Twitter kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği sohbette Başkan Akaydın'a sosyal hizmetlerden imar planlarına, çevre konularından Antalya'ya yapacağı yatırımlara kadar birçok konuda gelen sorulara anında tek tek yanıt verdi. Yöneltilen soruları, bir saat boyunca aktif olarak yanıtlayan Başkan Akaydın, bütün soruları not ederek ilgili birim görevlilerine yönlendirdi.

Başkan Mustafa Akaydın, teknolojiyi kullanmanın önemli olduğunu belirterek, “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak teknolojiyi iyi kullanmaya çalışıyoruz. Sosyal medya da çok önemlidir. Sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla belediyenin çalışmalarını anlatıyoruz. Sosyal medyayı kullanan bir belediye başkanıyım. Bu kez twitter takipçilerime zaman ayırdım ve gelen soruları yanıtladım. Bana ulaşmak isteyen birçok vatandaşla da buradan görüşmüş olduk. Sıcak ve samimi bir sohbet oldu. Gelen soruların ciddiyetle takipçisi olacağız. Yine vatandaşlarımızla sık sık internet ortamında bulaşmalarımız devam edecek” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2012 Cuma 15:04:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?