1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Akaydın'ın ünlü konukları

Popüler müziğin unutulmaz ismi Erol Büyükburç ve sinema oyuncusu İlyas Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın’ı, makamında ziyaret etti.

Türk popüler müziğinin unutulmaz ismi Erol Büyükburç ve ünlü sinema oyuncusu İlyas Salman Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Eşi Ute Büyükburç ile Başkan Akaydın’ı ziyaret eden Erol Büyükburç, “5 gündür Antalya’dayız. Kentin güzelliklerini yaşıyoruz. Sizi kutlayıp hayırlı olsun demek istedik. Antalya’ya çok güzel hizmetler vereceğinize eminiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akaydın, “70’li yıllarda eşimle sizin hayranınızdık. Sizin müziklerinizi büyük bir keyifle dinler, filmlerinize giderdik. Sizi Antalya’da görmek büyük mutluluk ” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Başkan Akaydın’ın diğer bir konuğu da ünlü sinema sanatçısı İlyas Salman oldu. Salman, Antalya’daki seçimleri yakından takip ettiğini belirterek, “Seçileceğinizden hiç şüphem yoktu. Sonuç beni çok sevindirdi. Görevinizde başarılar diliyorum. Bir sanatçı olarak ihtiyaç duyduğunuzda elimden gelen desteği vermeye hazır olduğumu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 13:15:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?