1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Böcek esnafla buluştu

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kapalı Semt Pazarını ziyaret etti.

Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte kapalı semt pazarlarını ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Değişen, gelişen, büyüyen Konyaaltı’nı, sokak pazarlarından kurtararak modern pazarlara kavuşturduklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Ulaşım, sağlık ve çevre temizliği yönünden büyük sorun yaratan sokak pazarlarını kaldırarak, imar planımızda yerleri ayrılmış, Siteler, Altınkum, Liman, Pınarbaşı ve Çakırlar Mahallerimizdeki pazar alanlarına taşıdık. Çok amaçlı yapmış olduğumuz pazarlarımız, ücretsiz otopark, spor alanları ve kurban kesim merkezleri olarak da kullanılmakta. Ayrıca Gürsu Mahallesi’nde yapımını tamamladığımız Pazar yerimizi de çok kısa sürede hizmete açacağız” dedi.

Başkan Böcek’e yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür eden pazar esnafı ve vatandaşlar, “Sizlerin sayesinde derme çatma sokak pazarlarından kurtulduk. Bizler sizlerden çok memnunuz. 29 Mart’tan sonra yine sizleri görmek istiyoruz. Size güvenimiz tamdır” dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 12:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?