1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Böcek göreve başladı

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlenen törenle görevine başladı.

29 Mart Yerel Seçimlerinde üçüncü kez Konyaaltı Belediye Başkanı seçilen Muhittin Böcek görevine başladı. Üçüncü kez başkan seçilen Muhittin Böcek için Konyaaltı Belediyesi önünde karşılama töreni düzenlendi.

Törene, CHP İl Başkanı Ömer Melli, belediye ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Seçimlerde yüzde 66 oy alarak 3. dönem göreve seçilmenin mutluluğu ve onurunu yaşadığını belirten Böcek, “10 yıldır Konyaaltı ve Antalya’nın gelişmesi için güzel çalışmalar yaptık. 29 Mart Yerel seçimlerinde vatandaşlarımızın desteğiyle 3. dönem belediye başkanlığı görevine seçilmenin büyük onurunu yaşıyorum. Güven ve destekleriyle beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza, partililerimize, meclis üyelerimize ve ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onların bu güvenine layık olarak yeni dönemde de yepyeni projelerimizi azim ve kararlıkla hayata geçireceğiz” dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e yeni döneminde başarılar dileyen CHP İl Başkanı Ömer Melli ise “Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e 3. döneminde de başarılar diliyorum. Sayın Böcek’e destek veren ilçe sakinlerine, değerli eşi Havva Böcek’e ve çalışma arkadaşlarına da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından parti rozetini çıkaran Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e belediye başkanlığı rozetini eşi Havva Böcek taktı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 15:22:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?