7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Böcek okulları ziyaret etti

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bölgede bulunan okulları ziyaret etti.

İlk olarak Leyla Kahraman ilköğretim Okulu’nu ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2007-2008 Eğitim ve öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Öğrencilerin iyi bir eğitim görmeleri için Konyaaltı Belediyesi olarak gerekli çalışmaları tamamladıklarını belirten Başkan Böcek, “4. Bölge okullarımızın sorunlarını tespit etmek için okul müdürlerimizle toplantılar yaptık. Okullarımızın ihtiyaçlarını belirleyerek yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi, okullarımızın iç ve dış boyası, asfalt, ilaçlama, bahçe mobilyalarının bakım ve onarım işleri ile çevre düzenlemesini tamamladık” dedi.

Maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımı yapacaklarını belirten Böcek, “Okul Müdürlerimizin tespit edeceği öğrencilerimize, bu hafta içerisinde çanta ve kırtasiye yardımı yapacağız. Bunun yanında okul ve öğrencilerimizin ihtiyaç duyacağı her konuda da destek olmaya da hazırız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2007 Pazartesi 12:13:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?