1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Böcek pazar alışverişinde

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Belediye Başkanı ve CHP adayı Muhittin Böcek, Siteler Mahallesindeki kapalı semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, alışveriş yaptı.

Konyaaltı ilçe Belediye Başkanı ve CHP adayı Muhittin Böcek, seçim çalışmalarını Siteler Mahallesindeki kapalı semt pazarında sürdürdü. Böcek, semt pazarında pazarcılar ve vatandaşlarla sohbet edip, alışveriş yaptı.

Konyaaltı´nda daha önce sokak aralarına kurulan pazarlarının ulaşım, sağlık ve çevre temizliği yönünden büyük sorun yarattığını hatırlatan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Siteler, Altınkum, Liman, Pınarbaşı, ve Çakırlar Mahallelerimize yapmış olduğumuz modern kapalı pazarlarımız sayesinde, vatandaşlarımız yazın sıcaktan, kışın yağmurdan korunarak alışverişlerini rahatlıkla yapabiliyorlar. Çok amaçlı yapılan bu pazar yerlerimizi
vatandaşlarımız kurban kesim merkezi, spor alanları ve ücretsiz otopark olacakta kullanılıyorlar" dedi. Kapalı Pazarı Konyaaltı´na kazandıran Başkan Böcek´e teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar, "Konyaaltı sizin sayenizde büyük bir değişim geçirdi. Çalışmalarınızdan çok memnunuz. Size ve ekibinize çok teşekkür ederiz" diye konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 13:56:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?