22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Böcek’e CHP'den ziyaret

BAŞKAN BÖCEK’E ZİYARET

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Ömer Dalbudak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

Ziyarette, yönetim kuruluna yeni katılan üyelerle daha da güçlendiklerini ifade eden Konyaaltı CHP İlçe Başkanı Ömer Dalbudak, “29 mart seçimlerinde kazandığımız başarıyı daha da yukarılara çıkarmak için ikinci kez ilçe başkanlığı görevine talip oldum. Başkanımızın ve arkadaşlarımın desteği ile tekrar bu göreve seçilmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.Yeni yönetimle birlikte ilk ziyaretlerini Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e yaptıklarını belirten Dalbudak, “Başkanımızın destekleriyle yerel seçimlerde büyük başarı sağlamıştık. Genel seçimlerde de aynı başarıyı yakalamak için ekibimizle birlikte yoğun bir çalışma başlattık” dedi.

Konyaaltı CHP ilçe Başkanı Ömer Dalbudak ve Yönetim Kurulu Üyelerini konuk etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Böcek ise 2009 seçimlerinde İlçe Başkanı Ömer Dalbudak ve ekibinin başarılı çalışmaları sonucunda vatandaşların desteği ile yüzde 66 oy oranıyla üçüncü kez seçildiğini söyledi. Başkan Böcek, “Bu başarıda katkısı olan başta İlçe Başkanı Dalbudak olmak üzere, kadın kolları, gençlik kolları ekibine çok teşekkür ederim. Önümüzde bir genel seçim var. Aynı başarıyı orada da yakalayacağınıza yürekten inanıyorum. Yeni görevinizde size ve ekibinize başarılar diliyorum ” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 12:57:00
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 18:56:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?