16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Başkan Böcek’e plaket

BAŞKAN BÖCEK’E PLAKET

Antalya Yelken İl Temsilcisi Abdurrahim Şaşmaz, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e yelken sporuna verdiği desteklerden ötürü plaket verd.

Antalya’da yelken sporunun tanıtılması ve daha çok insan tarafından yapılması için birçok etkinlik düzenlediklerini ifade eden İl Temsilcisi Abdurrahim Şaşmaz kendilerine her zaman destek olan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ederek plaket verdi. Başkan Böcek’i yelken ailesinin bir ferdi olarak gördüklerini söyleyen İl Temsilcisi Şaşmaz, “Başkan Böcek, yelken sporunun gelişmesi için büyük emek harcadı. Geçtiğimiz yıl ortaklaşa düzenlediğimiz 10 Kasım Atayı Anma Yat ve Yelken Yarışması’na Antalyalılar büyük ilgi gösterdi. Bu sporun daha çok kişi tarafından yapılması için bu senede aynı yarışmayı düzenleyeceğiz. Yelken ailesi olarak bizlere katkı sağlayan Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e plaket vermeyi uygun gördük” dedi.

Almış olduğu plaketin kendisi için çok anlamlı olduğunu vurgulayan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise teşekkür ederek, “Yelken ailesinden almış olduğum plaketten onur duydum. Konyaaltı’nda su sporlarının gelişmesi için belediye olarak her türlü desteği vermeye özen gösteriyoruz. Daha önce, yüzme maratonu ve 10 Kasım Atayı Anma Yat ve Yelken Yarışması düzenlemiştik. Bu senede etkinliklerimizi çeşitlendirerek devam ettireceğiz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 14:26:03
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 14:59:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?