21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Böcek'in 10. yıl gururu

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye başkanlığındaki 10.yılını verdiği kokteyl ile kutladı.

Başkan Böcek, hizmetlerinin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da süreceğini ve Konyaaltı sevdasının hiç bitmeyeceğini belirtti.

Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanlığındaki 10.yılını Porto Bello Otel'de düzenlediği kokteylle kutladı.

Oldukça kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı kokteylde Başkan Böcek, katılımcıları kapıda karşılayıp sohbet etti.. Kokteyl sırasında, Muhittin Böcek'in 18 Nisan 1998 yılında devraldığı belediye başkanlığında geçen 10 yıl, sinevizyon gösterisiyle özetlendi. Daha sonra davetlilere seslenen Muhittin Böcek, Konyaaltı'na hizmetin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini, Konyaaltı sevdasının hiç bitmeyeceğini söyledi.

Başkan Böcek şunları söyledi: "Konyaaltı'nda doğumuş, büyümüş, yalınayak tozlu yollarda yürümüş, denizinde çimmiş, buranın havasını solumuş birisiyim. Yapacağınız işe önce aşık olacaksınız, ben Konyaaltı'na aşığım. Rahmetli anamın, babamın kemiklerini sızlatmadan çalışıyorum. Konyaaltı'nda göreve geldiğimizde şehir merkezinden kopuk bir görüntü sergiliyordu, sahil kaçak yapılarla kuşatılmıştı. Biz buranın çocuğuyuz, Konyaaltı'nı cadde cadde, sokak sokak biliyoruz. Bugüne kadar katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Ben hiçbir belediye başkanı ile kavga etmedim. Bugüne kadar çivi çakan herkese minnet borçluyum gerek Büyükşehir Belediyesi'nde gerek Konyaaltı Belediyesi'nde emek veren herkese teşekkür ediyorum."

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 11:52:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?