21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Başkan Böcek'ten okullara ziyaret

Konyaaltı İlçe Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2008-2009 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bölgede bulunan okulları ziyaret etti.

2008-2009 eğitim ve öğretim yılının ilk günüde bölgesindeki okulları ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilk olarak Konyaaltı İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Yeni eğitim ve öğretim yılında öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak okullara verdikleri destekleri bu yıl da sürdüreceklerini belirtti.

Okul müdürleriyle yaptığımız görüşmeler soruncu okullarımızın ihtiyacı olan boya, çevre düzeni, asfalt ve bahçe mobilyalarının bakım ve onarım işlerini okullar açılmadan tamamladıklarını söyleyen Böcek, bu sene tüm okullarımızın sınıfları da dahil olmak üzere her ay temizliğini yapacağız” dedi.

Maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına da kırtasiye yardımı yapacaklarını belirten Başkan Muhittin Böcek, “Okul Müdürlerimizin tespit edeceği öğrencilerimize, bu hafta içerisinde çanta ve kırtasiye yardımı yapacağız. Bunun yanında okul ve öğrencilerimizin ihtiyaç duyacağı her konuda da destek olmaya da hazırız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 14:23:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?