22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Böcek’ten ziyaret

BAŞKAN BÖCEK’TEN ZİYARET

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nu ziyaret etti.

Eşi Havva Böcek ve Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazlı Özdemir ile birlikte koroyu ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Şef Bilal Eren’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Koro icra heyetiyle sohbet ettikten sonra söylenen eserlere eşlik eden Başkan Böcek, “Belediyemiz bünyesinde geçtiğimiz yıl kurulan Türk Halk Müziği Korosu’na gösterilen ilgiden büyük mutluluk duydum” dedi.

Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun şubat ayında konser vereceğine değinen Başkan Böcek, “Türk Halk Müziği’nin gelecek kuşaklara tanıtılması, öğretilmesi ve yaygınlaştırılması için oluşturduğumuz korada 41 sanatsever eğitim görüyor. Değişik yörelere ait eserleri titizlikle çalışan koromuz, önümüzdeki günlerde Türk Halk Müziği severlerle buluşacak. Başta Şef Bilal Eren olmak üzere tüm koro ekibine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Türk Halk Müziği’nin yaygınlaşmasına destek veren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür eden Koro Şefi Bilal Eren, iki buçuk aydır yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ve şubat ayında bir konser vereceklerini söyledi.

BAŞKAN BÖCEK’TEN ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 11:58:02
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 12:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?