1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Gökçe'ye hayırlı olsun ziyareti

Elmalı Kaymakamı ve Korkuteli kaymakam vekili Mehmet Murat Çekmen, Korkuteli Belediye başkanı Hasan Gökce’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Korkuteli kaymakam vekili Mehmet Murat Çekmen, 29 Mart Yerel seçimlerinde Korkuteli Belediye başkanı seçilen Hasan Gökce’yi makamında ziyaret etti. Korkuteli’nde seçimlerin huzurlu atlatılmasından son derece mutlu olduklarını dile getiren Kaymakam Mehmet Murat Çekmen, halkın tercihini yaparak Başkan Hasan Gökce’ye güvenoyu verdiğini söyledi.

Vekil olduğu için Korkuteli’ne geldiğini ve ziyaretini gerçekleştirdiğini söyleyen Kaymakam Çekmen, “Seçimler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Siyasi partilerimizde demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Bu seçimlerde halkın özgür iradesiyle Belediye Başkanları, Belediye ve il genel meclis üyeleri ve muhtarlar seçildi. Korkuteli halkı tercihini yaptı ve Belediye Başkanı olarak Hasan Gökce’yi görev verdi. Seçimlerin İlçemize, ülkemize ve vatanımıza hayırlı olmasını, kazanan tüm adaylara da başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Hasan Gökce, Ziyareti için kaymakam Murat Çekmen’e teşekkür etti ve Bir emaneti üstlenmiş durumdayız. Hep birlikte Korkuteli’ne güzel şeyler yapacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 10:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?