1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Başkan Gül'e muhteşem hediye

“SUALTI”NIN EN GÜZEL KARESİ GÜL’E HEDİYE

Kemer Üçadalar'da gerçekleştirilen 12. Altın Palet Su Altı Görüntüleme Şampiyonası Balık Kategorisi birincisi Adnan Büyük, organizasyonda birinci olan fotoğrafını, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e hediye etti.

Geçtiğimiz ay Kemer Üçadalar’da gerçekleştirilen 12. Altın Palet Su Altı Görüntüleme Şampiyonası Balık Kategorisi 1.si Adnan Büyük, Organizasyonda 1. olduğu fotoğrafı Yeni kurulan Kemer Su Sporları Kulübü kurucu üyeleri ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e hediye etti. Yanında Kemer Su Sporları Kulübü Kurucu üyeleri Ali Sivrikaya ve Murat Dinçel ile birlikte Başkan Gül’ün konuğu olan Adnan Büyük, Kemer'in su altı ile ilgili yaptığı çalışmalardan dolayı Gül'e ayrıca teşekkür etti.

Yeni kurulan Kemer Su Sporları Kulübü’ne başarılar dileyen Başkan Mustafa Gül, Kemer’in eşsiz doğal güzelliklerinden birisinin de su altında bulunduğunu belirterek, “her yıl on binlerce dalış meraklısı Kemer’in bu güzelliklerini görmek için geliyor ve dalış yapıyorlar, bizlerde su altı güzelliklerimiz korunması ve tanıtılması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. İlerleyen günlerde su altı ile ilgili öncelikle tanıtım ve çalışmalarımız olacak. Kemer’i dalış turizminde de ön sıralara taşımak istiyoruz” dedi.

“SUALTI”NIN EN GÜZEL KARESİ GÜL’E HEDİYE
İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2009 Perşembe 10:18:40
Güncelleme :5 Kasım 2009 Perşembe 10:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?